Ştirea zilei

Moment festiv la ISU Delta Tulcea: depunere de jurământ şi diplome!

Astăzi, 29.05.2020, în incinta ISU „DELTA” Tulcea a avut loc ceremonia de depunere a jurământului militar a unui viitor pompier salvator.
„Legământul față de țara și semeni, în slujba cărora va fi, chiar cu prețul vieții, reprezintă un moment important în cariera fiecărui militar. În prezent, acesta este elev al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, iar după finalizarea studiilor va deveni camaradul nostru de arme. Pe această cale îi urăm mult succes în carieră!”, a transmis Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Şi diplome de la MAI pentru doi pompieri

A fost o zi specială și pentru doi subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Tulcea cărora li s-au acordat diplome de onoare din partea MAI.
Aceștia au găsit resurse și timp necesar pentru a desfășura acțiuni umanitare în cadrul Asociației Fii Înger pentru o Zi, prin care aduc bucurie în inimile celor aflați la nevoie.
Pentru spiritul civic și implicarea de care au dat dovadă pe perioada stării de urgență au primit aprecierile și aplauzele noastre, ale tuturor.

Back to top button