fbpx
Comunicate

Motoare de barcă furate din Suedia descoperite la Mahmudia!

Motoare de barcă, în valoare de 27.500 lei, căutate de autoritățile din Suedia, depistate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, două motoare de barcă, semnalate ca fiind bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

În data de 18.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

Astfel, în zona localității Mahmudia, poliţiştii de frontieră au verificat două ambarcațiuni care aparțineau unor cetățeni români.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, de 50, respectiv 60 de c.p.. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat ca cele două motoare sunt semnalate în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Persoanele în cauză au precizat faptul că nu aveau cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor şi despre faptul că sunt în atenţia autorităţilor.

În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motoarele în cauză, în valoare de 27.500 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE