Ştirea zilei

Municipiul Tulcea are oficial un nou primar – Ştefan Ilie!

- la fesivitatea de depunere a jurământului a fost prezent şi premierul României

Ceremonia de depunere a jurământului atât de către consilierii aleşi ai municipiului Tulcea cât şi de către primarul Ilie Ştefan a avut loc azi la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea începând cu ora 10.00.

La festivitatea organizată de municipalitate ca urmare a ordinului emis de către subprefectul cu atribuţiuni de prefect Carmen Caloianu au participat premierul României, Ludovic Orban, PS Visarion al Tulcii, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, senatorul Eugen Teodorovici, deputaţii Vasile Gudu şi George Şişcu, secretarul de stat Andrei Baciu, lideri ai formaţiunilor politice şi alţi invitaţi.

Cezar Marin, în calitate de decan al consilierilor aleşi, alături de cei mai tineri consilieri Cristian Porneală şi George Şinghi au condus şedinţa în care toţi consilierii aleşi, de la Nicu Bibu până la Lavinia Vizauer au depus jurământul după care a fost şi rândul primarului ales să depună jurământul şi să ţină un scurt discurs de investitură.

O ceremonie sobră, formală dar care, ca niciodată până acum în istoria unor astfel de evenimente solemne n-a mai avut prezent un premier al României. Din acest motiv, pentru primarul ales al municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, nu există o mai bună dovadă de susţinere guvernamentală şi, de ce nu, politică.

 

Back to top button