fbpx
Ştirea zilei

Niciun eveniment cu public fără jandarmi!

Manifestările cultural-artistice organizate în spațiul public în municipiul și județul Tulcea sunt evenimentele pe care jandarmii tulceni le vor avea în atenție în perioada 20-23 mai, a.c.

Mâine, 21 mai, începând cu ora 13.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea cultural-artistică ,,Sărbătoarea Scrumbiei Albastre”, ce se va desfășura pe Faleza Dunării din orașul Sulina.

Duminică, 22 mai, începând cu ora 10.00, în Piața Civică din municipiul Tulcea, Ansamblul Profesionist ,,Baladele Deltei” va organiza Festivalul Județean al Cântecului, Dansului și Portului Dobrogean.

 De asemenea, de la ora 12.30,  în localitatea Topolog, se va organiza evenimentul ,,Ziua Comunei Topolog”, iar jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că manifestarea publică se va desfășura în condiții de siguranță pentru toți participanții care vor participa la spectacolul artistic organizat pe stadionul comunal din localitate.

Luni, 23 mai, începând cu ora 17.30, în incinta patinoarului de lângă Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea, Ansamblul Profesionist ,,Baladele Deltei” va organiza o manifestare tip Flashmob de dans popular cu ocazia Zilei Aromânilor, astfel că jandarmii vor avea în atenție desfășurarea normală a manifestării publice și prevenirea producerii oricăror situații deosebite.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la manifestările desfășurate în spațiul public să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte îndrumările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă, să supravegheze cu atenție copiii care-i însoțesc, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.

În caz de urgență, cetățenilor li se recomandă să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE