fbpx
Ştirea zilei

O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 4 că să se salveze dintr-un incendiu

- mama și fratele acesteia au coborât pe scări

Pompierii militari de la ISU Delta Tulcea au avut parte de o misiune deosebită în această seară pe strada Eternității acolo unde a izbucnit un incendiu la un apartament de la etajul 4.

Ce este deosebit la acest eveniment este faptul că și Ambulanța a intervenit după ce a fost anunțat faptul că o adolescentă aflată în apartament, în vârstă de 15 ani, s-a aruncat de la etaj pentru a se salva din incendiu.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Tulcea adolescenta a scăpat, ca prin minune, fără nicio rană gravă care să îi pună viața în pericol.

Intervenția pompierilor

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 21:35, la un imobil de locuințe tip bloc din municipiul Tulcea, situat pe strada Eternității.
Au intervenit de urgență 5 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.
Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului.
La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme (în urma căderii de la înălțime). Aceasta a fost preluată de ambulanța SAJ tip C și transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital, încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum.
Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței.

Back to top button