Ştirea zilei

O zi de poveste: 7 fetițe au fost azi ,,Prințese pentru o zi”

Ca într-o poveste transpusă în realitate, 7 domnișoare au intrat în lumea surprizelor, fiind invitate să devină ,,prințese pentru o zi”.
„În urma colaborării existente de câțiva ani, cu un OM minunat, mai exact Eliza Nițescu, de la Totul este Posibil, 7 fetițe din Tulcea au primit fustițe superbe, realizate de către Bulina Studio. A fost o provocare să se realizeze, de la distanță, cu măsuri trimise online, fustițele cu fluturași dedicate micuțelor Gabriela, Dana, Dumitrița, Maria, Crina, Mădălina și Ana. Mulțumim Elizei și Bulina Studio pentru o lucrare superbă și de calitate”, ne spune Laura Ghioc inițiatoarea demersului „Prințesă pentru o zi”.

Povestea a început la coafor!
Cele 7 micuțe au început ziua de azi, la… salon de coafură. Un profesionist cu suflet de aur, doamna Adelina Mișelaricu, de la ADE Beauty Studio, a derulat un adevărat maraton, gratuit, de înfrumusețare a celor 7 prințese. Coafuri extraordinare au ieșit din mâinile de aur ale doamnei, după cum vedeți în imagini.

Prânz regal pentru prințese
Următoarea oprire, după salon de beauty, unde se putea realiza decât la un restaurant, unde s-au servit specialități din paste absolut reușite. Restaurantul Santa Catalina a fost gazda desăvârșită a acestui prânz cadou, la întâlnirea cu micuțele venind și domnul Lucian Furdui, gazda noastră, pentru a se asigura că nu le lipsește nimic prințeselor.

Povestea cu final dulce
O zi specială, în care povestea a devenit realitate, nu se putea încheia decât cu surprize și la o cofetărie, mai exact la Angelo, unde doamna manager Paula Vals a făcut posibil un regal de dulce. Micuțele au servit un superb tort evident cu Prințese, au primit minunate cărți de povești și au avut o discuție online chiar cu doamna manager Paula Vals, care le-a încurajat pe fetițe să învețe cât mai bine și să fie Prințese curajoase, așa cum doar prințesele știu să fie. La plecare micuțele au primit și prăjituri delicioase.
„Mulțumesc foarte mult generozității acestor 3 oameni minunați. M-a impresionat doamna Adelina cu răbdarea, creativitatea și viteza cu care a realizat 7 coafuri superbe. A fost absolut remarcabil faptul ca la Santa Catalina, prânzul surpriză a fost asigurat chiar de către domnul Lucian Furdui, căruia îi mulțumim pentru tot, dar și pentru faptul că a venit să le cunoască personal pe micuțe. La Angelo, am intrat efectiv în universul copilăriei. Am întâlnit un om de o bunătate extraordinară, în doamna Paula Vals. Și știu că este rar să cunoști astfel de OAMENI. Să lași multiplele probleme ale unui lanț întreg de cofetării, pentru a avea un dialog online, cu cele 7 prințese, este un semn de mare afecțiune pentru copii. Le mulțumesc și mămicilor, care au fost prezente și s-au bucurat la fel de tare, ca prințesele lor. Ne propunem să derulăm lunar acțiunea „Prințesă pentru o zi”, deci ținem aproape”, ne-a transmis Laura Ghioc.

Back to top button