fbpx
Ştirea zilei

OFICIAL: Tatiana Haliț este candidatul USR pentru Primăria Tulcea!

În cadrul Adunării Generale a Filialei USR Tulcea, consilierul municipal Tatiana Haliț, vicepreședinta USR Tulcea, a primit în unanimitate votul membrilor prezenți de a candida din partea USR pentru funcția de primar a municipiului Tulcea. ”Tulcea are nevoie de o Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană coerentă, care să ia în calcul nevoile cetățenilor și care să vizeze planificarea și gestionarea eficientă a investițiilor.” – este mesajul transmis de conducerea USR Tulcea după ședința de la sfârșitul săptămânii trecute.
Candidata Tatiana Haliț are ca obiectiv principal bunăstarea și mulțumirea tulcenilor, care își doresc să locuiască într-un oraș modern, prosper, prietenos și într-un mediu sănătos și sigur.
Dintre obiectivele candidatei USR Tulcea, menționăm următoarele:
Mobilitate urbană eficientă: Scurtarea timpului de parcurs din cartierele periferice în centrul orasului, modernizarea drumurilor publice într-un interval de timp decent pentru a evita disconfortul cetățenilor. Resistematizarea spațiilor pentru parcări și soluții noi de parcări supraterane sau subterane, promovarea transportului alternativ;
– Creștere economică: Susținerea antreprenoriatului tulcean în turism, comerț, producție și alte compartimente economice specifice unui oraș-poartă de intrare în Deltă;
– Promovăm Tulcea Verde:
– Plantări de copaci în tot Municipiul Tulcea (aliniamente stradale, parcuri, spații verzi), inclusiv în cartierele periferice și cartierele noi tulcene;
– Amenajarea de păduri urbane (Bididia, ieșirea Agighiol, ieșirea Malcoci, suburbia Tudor Vladimirescu).
Noi investiții:
– Înfiintarea de piețe volante în cartierele tulcene noi, cu minimum 2 tarabe sociale, având în vedere că numărul de agro-piețe din oraș este subdimensionat.
– Deschiderea unei săli de cinema, ținând cont de Petiția USR Tulcea la care au răspuns pozitiv peste 1500 de cetățeni, este un argument solid.
”Consider că în administrația publică, performanța trebuie să fie obiectivul fiecărui angajat de la primar până la portar. Performanța înseamnă îmbunătăţirea continuă a parametrilor serviciului public furnizat, cât și asigurarea unui grad ridicat de satisfacție a cetăţenilor în raport cu nevoile și așteptările lor. Pentru a obține performanţă este necesară adoptarea unui set de standarde de calitate la nivelul administrației publice locale și îmbunătățirea metodelor şi procedurilor utilizate”, a punctat candidata USR Tulcea, Tatiana Haliț.
Tatiana Haliț, în calitate de consilier local aflată în minoritate, a propus mai multe proiecte de hotărâri care ulterior au fost adoptate, însă multe dintre proiecte sale sunt încă ținute la sertar de actuala conducere a primăriei, proiecte de interes pentru comunitate, refuzate doar pentru simplul fapt că provin de la USR.
Împreună putem face schimbarea, împreună construim Tulcea- oraș european!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button