Ştirea zilei

Om al străzii călcat de maşină la Mineri

Aseară, după ora 23, pe  DN 22 – E87, zona Km 169 în apropiere de localitatea Mineri, un bolnav psihic de 74 ani care s-a culcat pe carosabil a fost călcat de un autoturism și a decedat. Conducătorul auto din localitatea Jijila, în vârstă de 20 de ani, poseda permis de conducere corespunzător şi nu era sub influenţa alcoolului,

Mai multe minute după apariţia ambulanţelor s-au efectuat manevre pentru scoaterea victimei de sub autoturism. Potrivit surselor, victima, un bolnav psihic și om al străzii, nu este la prima abatere de acest gen. Poliţiştii vor face investigații pentru stabilirea circumstanțelor de producere a evenimentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Nicolae Botezatu, „Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați în jurul orei 22:50 să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs pe DN 22 (E 87) în localitatea Mineri.
În urma accidentului o persoană de sex masculin a rămas imobilizat sub autoturism.
Pompierii au reușit extragerea victimei, dar din nefericire echipajul de ambulanță prezent la fața locului a pronunțat decesul. La locul intervenției s-au deplasat 11 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD tip B2.”

Back to top button