Anunţuri

Pariuri populare la fotbal

Atunci cand vine vorba de pariuri sportive, meciurile de fotbal sunt de departe cele mai cautate evenimente. Fotbalul este extrem de popular printre pariorii din intreaga lume, astfel ca in prezent agentiile de pariuri si in special cele online pun la dispozitia clientilor o oferta impresionanta de evenimente si tipuri de pariuri.

In cadrul randurilor ce urmeaza iti voi prezenta o parte dintre cele mai populare si mai interesante tipuri de pronosticuri pe care le poti alege pentru meciurile de fotbal.

Cele mai populare pariuri la fotbal

Daca si tu esti pasionat de pariurile pe meciurile de fotbal, atunci in ziua de astazi cea mai buna alegere pentru a te distra o reprezinta casele de pariuri de pe internet. Aceste platforme licentiate iti vor oferi o experienta de joc de neegalat si iti vor oferi o multime de avantaje si beneficii importante.

Pe langa faptul ca vei avea la dispozitie o oferta absolut impresionanta de meciuri de fotbal si de tipuri de pariuri, la agentiile online vei beneficia si de bonusuri interesante, aplicatii de pariuri pentru mobil, cash out si multe altele. Uneori poti chiar sa pariezi online incasand bonusuri fara depunere si te invit sa vezi aici ce bonus gratuit poti incasa la una dintre cele mai apreciate agentii din Romania.

Indiferent ca iti place sa joci pariuri pre-meci sau pariuri live, iata in lista de mai jos care sunt cele mai populare, dar si interesante tipuri de pronosticuri la care poti apela:

 • Rezultat final – este cel mai comun tip de pariu, la care mizezi pe 1 (echipa gazda castiga), X (egalitate in timpul regulamentar de 90 minute) sau 2 (echipa oaspete castiga)
 • Sansa dubla – un pariu ce iti acorda in teorie sanse de reusita de 66.6% este cel de tipul sansa dubla. Astfel, din cele 3 rezultate posibile (1, X sau 2) tu alegi doua dintre ele si acoperi in acest mod mai multe scenarii (1X, X2 sau 12)
 • Total goluri Peste/Sub – un alt tip de pariu foarte popular la fotbal este cel pe goluri. Exista mai multe linii de goluri, incepand de la 0.5, 1.5, 2.5 etc. iar tu poti paria pe faptul ca linia respectiva va fi depasita (Peste) sau nu (Sub). Poti paria atat pe golurile marcate in prima repriza, cat si pe goluri pe tot parcursul meciului
 • Rezultat & Total goluri – poti combina pariurile prezentate mai sus: adica rezultat meci sau sansa dubla cu numarul total de goluri inscrise (peste/sub) pentru cote ceva mai mari
 • Scor corect – in cazul in care esti in cautarea unor cote cat mai mari, atunci poti apela la pariurile de tipul scor corect la fotbal, acolo unde trebuie insa sa fii extrem de inspirat si norocos, fiindca trebuie sa nimeresti scorul exact cu care se va incheia meciul
 • Handicap asiatic – handicapul asiatic presupune acordarea unui avantaj sau dezavantaj fictiv uneia dintre echipe. Astfel, la scorul final al meciului se adauga sau se scade handicapul selectat si astfel se stabileste soarta pariului plasat
 • Pauza/final – daca vrei sa pariezi pe cote mai mari sau pur si simplu te simti inspirat, poti alege pariuri de tipul pauza/final, acolo unde trebuie sa anticipezi corect atat rezultatul final al meciului, cat si rezultatul dupa primele 45 minute
 • Ambele echipe inscriu (GG/NGG) – poti sa mizezi pe faptul ca ambele echipe vor reusi sa inscrie cel putin un gol (GG) sau pe faptul ca cel putin una dintre echipe nu va marca (NGG)
 • Jucatori – pentru cele mai populare meciuri de fotbal vei gasi si pariuri pe jucatori, iar aici poti miza pe diverse optiuni: jucatorii care inscriu, jucatorii care ofera o pasa de gol, jucatorii care primesc un cartonas galben etc.
 • Cartonase – pariurile pe cartonase au devenit tot mai populare in ultimii ani si reprezinta o optiune interesanta la pariurile clasice. Mizand pe un astfel de pronostic nu te mai intereseaza golurile inscrise in meci, ci doar numarul de cartonase acordate
 • Statistici si pariuri speciale – exista si multe pariuri speciale la care poti apela atunci cand pariezi pe meciurile de fotbal. Printre acestea se numara pariuri pe fault-uri, offside-uri, suturi pe poarta, penalty-uri, minute de prelungire si altele

Bineinteles ca in lista de mai sus ti-am prezentat doar o mica parte din pariurile disponibile pentru meciurile de fotbal. Rasfoind oferta online a agentiilor vei descoperi o multime de alte pariuri interesante.

Practic in ziua de astazi poti paria pe aproape orice iti trece prin cap si mai mult decat atat, unele case de pariuri online iti ofera chiar si optiunea de a cere un pariu, in cazul in care vrei sa pariezi pe un pronostic care nu este deja in oferta.

Back to top button