fbpx
Tulcea

Parteneriat Teodorescu – Simion pentru municipiu: ”Tulcea cred că merită un alt mod de abordare şi un alt fel de a face lucrurile!”

- conferință de presă la sediul PSD Tulcea

Marți, 28 mai, a avut loc o conferinţă de presă pentru lansarea Programului de Guvernare Locală pentru Municipiul Tulcea. La eveniment au participat Horia Teodorescu – preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Tulcea, Andaluzia Luca – preşedintele organizaţiei municipale PSD, precum şi candidatul pentru primăria municipiului Tulcea, Simion Dragos.
În debutul conferinţei de presă, președintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu a declarat: „Am făcut această conferinţă de presă, pentru a lămuri câteva lucruri importante, să dezamorsăm acolo unde sunt informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, să ne audă poporul tulcean şi nu numai, care este atmosfera la noi în PSD şi mă refer la organizaţia Tulcea. Vreau să spun un lucru foarte clar: noi când am plecat în această campanie electorală, am plecat ca nişte prieteni. Nu vorbesc doar de cei trei de la prezidiu, vorbesc de toată organizaţia judeţeană. Nu există niciun fel de schismă, sau vreo altă gândire decât cea a victoriei. Şi când spun că este doar varianta câştigului, spun asta bazându-mă pe anumite date sociologice şi bazându-ne pe ceea ce vedem şi auzim în municipiul şi în judeţul Tulcea.”
„Dragoş, aşa cum îl ştiu eu ca şi candidat al nostru, are determinare, are voinţă şi are ştiinţă. Tulcea cred că merită un alt mod de abordare şi un alt fel de a face lucrurile. La Tulcea, trebuie făcută şi este nevoie de o schimbare, de sânge proaspăt, cum spunem noi, de alte inițiative şi de o gândire ordonată. Dragoş este omul care are astfel de calităţi şi pe care eu îl girez din tot sufletul”, a mai declarat preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu.
În continuarea conferinței, a preluat cuvântul Dragoș Simion, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Tulcea.
Am găsit în Partidul Social Democrat oameni care să susţină ideile comune şi benefice pentru municipiul nostrum, pentru că, aşa cum a spus şi domnul preşedinte, trebuie să dezvoltăm municipiul Tulcea aşa cum se cuvine şi trebuie să-l dezvoltăm pe toate segmentele. Din păcate, în ultimii ani, am observat cu toţii că ne-am axat pe lucrări de infrastructură, pe lucrări edilitare, lucruri care vedem cu toţii în ce stadiu sunt. Sunt neterminate şi astăzi, după 4 ani de administraţie liberal, iar cele care sunt în curs de finalizare ştim cu toţii că nu păstrează calitatea pe care cu toţii ne-am fi dorit să o avem. În acest tandem, împreună cu domnul preşedinte, împreună cu colega mea, doamna Andaluzia Luca, dorim să aducem o altă abordare pentru municipiul Tulcea, vrem să prezentăm tulcenilor un program de guvernare locală asumat. Cred că suntem printre puţinii care au făcut lucrul acesta, prin care ne-am asumat negru pe alb în faţa tulcenilor ce vrem să facem, un program de guvernare locală aşezat pe toate ramurile posibile”.
Candidatul PSD la primăria Municipiului Tulcea, Dragoş Simion a prezentat, în continuare, pe larg principalele obiective ale programului de guvernare locală pentru Tulcea, precum şi soluţii concrete pentru problemele cu care se confruntă zilnic locuitorii municipiului. Principalele teme abordate în cadrul programului de guvernare, şi pentru care candidatul PSD a prezentat soluţiile echipei, sunt legate de dezvoltarea durabilă, infrastructură, mediu, educaţie, sport, cultură, asistenţă socială, implicarea cetăţenilor în deciziile municipalităţii şi, nu în ultimul rând, programe specifice pentru familii, copii, tineri şi seniori.
La rândul ei, preşedinta organizaţiei municipale PSD Tulcea, Andaluzia Luca, a precizat faptul că „PSD are un parteneriat cu toate categoriile socio-profesionale din municipiu şi din judeţ. Vine o perioadă în anul electoral când toată lumea vrea să vopsească gardul, să tragă câte o dungă pe marginea drumului, să asfalteze câte o alee, sau câte o stradă. Lucrul acesta, din păcate, se face haotic, electoral şi doar din 4 în 4 ani, cel puţin în municipiul Tulcea. Am impresia că s-a muncit doar pentru impresia artistică”.
“Ştim cu toţii supărarea tulcenilor şi, mai cu seamă, lucrurile pe care au trebuit să le îndure din cauza acestor lucrări care s-au făcut şi s-au întâmplat în ultimul timp. Echipa de consilieri locali ai PSD este formată din profesionişti din toate domeniile de activitate şi va lucra alături de viitorul primar al municipiului Tulcea, Dragoş Simion, la implementarea programului de guvernare locală pentru Tulcea.” a mai declarat Andaluzia Luca.
Mai multe detalii puteți descoperi accesând link-ul de mai jos, respectiv înregistrarea conferinței de presă: https://www.facebook.com/psdtulcea/videos/448744404414294

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Tulcea, CMF: 21240002

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE