fbpx
Ştirea zilei

Patru tâlhari, dintre care unul minor, au fost arestați!

Recent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv și arest la domiciliu, a inculpaților majori E.D., E.V. și U.C. și a inculpatului minor Ș.M.V., pentru săvârșirea în condițiile concursului de infracțiuni și a două circumstanțe agravante ( fapte săvârșite de 3 sau mai multe persoane împreună și către inculpați majori împreună cu un minor), a infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri sau alte violențe și instigare la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, șantaj și tâlhărie calificată.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 05.12.2023 , în timp ce se afla pe raza com. Somova, numitul Ș.B. a fost urcat împotriva voinței sale într-un autoturism, în care se aflau inculpații E.D, E.V, U.C. și Ș.M.V, și dus într-o locație necunoscută de pe raza loc. Nalbant unde, fiind lipsit de libertate, Ș.B. a fost agresat fizic și deposedat de un telefon mobil după care, cu același autoturism a fost transportat și abandonat de către inculpați, pe raza loc. Horia.

În mod similar, în aceiași zi, inculpații au acționat și în ceea ce îl privește pe numitul F.G. care, în timp ce se afla pe raza loc. Nalbant, a fost lipsit de libertate și urcat împotriva voinței sale în autoturismul inculpaților iar în timpul deplasării cu autoturismul, F.G. a fost agrest fizic, șantajat și deposedat de o sumă de bani.

În cursul urmăririi penale a fost dispusă măsura arestului preventiv faţă de inculpații E.D. și E.V. și măsura arestului la domiciliu față de inculpații U.C. și Ș.M.V. iar, în urma finalizării urmăririi penale, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată în stare de arest a celor patru inculpați.

Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

Precizăm că această etapă procesuală reprezintă conform codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi sesizarea instanţei de judecată, situaţie care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE