fbpx
Ştirea zilei

Spartanii din Tulcea pe locul 1 la ultramaratonul Alerg petru Autism!

- jandarmul Sorin Andrici a alergat 183 km în 24 de or

Plutonierul adjutant  șef  Sorin Andrici a alergat 183 km la individual,  iar cu echipa Spartanii a urcat  pe locul I la ultramaratonul Alerg petru Autism.

Jandarmul Sorin Andrici a alergat 183 km în 24 de ore, participând alături de alţi aproximativ 1000 de participanţi la această acţiune cu scop caritabil. De asemenea, Sorin Andrici a urcat pe locul I  cu echipa  Spartanii, care a reprezentat oraşul Tulcea, parcurgând  2626,71 km şi concurând cu 47 de echipe înscrise în competiţie.

,,Ce poate fi mai frumos ca atunci când echipa ta câştigă? Da, echipa Spartanii demonstrează că munca, sutele de km de antrenament nu au fost în zadar! Ei bine, nu pot să evidenţiez pe cineva pentru că la noi a câştigat echipa! S-au susţinut unii pe alţii şi se încurajau mereu! În calitate de căpitan, te interesează toate lucrurile astea şi m-au motivat şi pe mine să trag mai tare. Am avut cea mai bună echipă, am învins echipe consacrate, echipe cu alergători de talie mondială în ultramaraton.  Mă uitam la ei cum adunau km cu km, fiecare spartan s-a autodepăşit realizându-şi recorduri personale.Vreau să mulţumesc echipei mele pentru dăruire şi sacrificiu! Este o onoare pentru mine să am aşa oameni lângă mine! Da, împreună suntem mai puternici!” – Sorin Andrici

Jandarmul tulcean a alergat împreună cu echipa Spartanii pentru pentru copiii cu autism şi pentru cei 70 de copii din cadrul Centrului de Plasament pentru Recuperarea şi Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever ,,Pelican”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button