Ştirea zilei

Peste 300 de poliţişti tulceni fac Revelionul în stradă

Peste 300 de poliţişti vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.
În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, polițiștii tulceni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
În activități sunt angrenați poliţişti de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, precum și din celelate structuri, respectiv poliţişti de la serviciul arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de la serviciul acțiuni speciale.
Totodată, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere. Astfel, solicităm cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.
Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri!
Toate activitățile desfășurate de polițiști, jandarmi, polițiști locali precum și de celelalte instituții cu atribuții în domeniu au rolul de a proteja cetățenii, de a ne proteja pe noi toți!
Este o perioadă dificilă, peste care putem trece doar împreună, respectând recomandările autorităților!
Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.
Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în litera și spiritul ei!

 

Back to top button