Ştirea zilei

Accident mortal pe drumul Tulcea – Agighiol

Adolescentă de 16 ani victima unui șofer neatent de 19 ani

În seara zilei de 29 mai a.c., un tânăr de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ222( Tulcea-Agighiol) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
In urma accidentului au rezultat rănirea conducătorului auto și decesul unei adolescente de 16 ani, pasager în auto.
Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. (Comunicat IPJ Tulcea)

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile
Tulcea și Agighiol.
În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat 2 victime.
Conducătorul autoturismului în vârstă de 19 ani este preluat de către ambulanța SAJ Tulcea.
Pasagera din dreapta în vârstă de 16 ani a necesitat intervenția echipajului de descarcerare, dar din nefericire prezenta semne incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ prezent a pronunțat decesul.
La locul intervenției s-au deplasat 8 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.
Deasemenea, la locul intervenției sunt prezenți și lucrători de la Inspectoratului de Poliție Județean. (Comunicat ISU Delta).

Back to top button