fbpx
Ştirea zilei

Peste o sută de tulceni sub 30 de ani vor un loc de muncă!

Azi, la un restaurant din municipiul Tulcea a fost amenajat un spațiu în care tinerii sub 30 de ani au fost invitați la o bursă a locurilor de muncă dedicată lor, tinerilor NEETs. Iar numărul participanților a fost unul destul de mare ceea ce le dă speranțe angajatorilor autohtoni că există încă forță de muncă tânără dornică să desfășoare activități și în Tulcea nu doar în strîinătate.  Aceasta actiune a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea s-a desfășurat cu participarea prefectului județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, inspectorului școlar general adjunct Constantin Coca  precum și membrilor consiliului consultativ al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea.

Această activitate a fost organizată la nivel local și a avut ca scop creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă, inclusiv a tinerilor NEETs care fac parte din grupul ţintă al proiectului menţionat mai sus, precum și sporirea șanselor de ocupare pe piaţa muncii a acestora prin întâlnirea directă a cererii cu oferta.

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs a avut loc în Municipiul Tulcea, la Restaurantul Imperial (BIG) din Strada Corneliu Gavrilov, nr. 197, începând cu ora 10.00 și s-a desfășurat în prezenţa domnului Prefect Alexandru Dan Munteanu, domnului Inspector școlar general adjunct Constantin Coca, membrilor consiliului consultativ al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea și reprezentanţilor presei locale.

Pentru acest eveniment au fost contactaţi 83 de agenţi economici, iar dintre aceștia au participat 22 de angajatori care au oferit peste 290 de locuri de muncă vacante. De asemenea, la această acţiune au fost prezente peste 100 de persoane.” au transmis oficialii AJOFM Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button