fbpx
Alte partidePolitică

Politică populară: Coman a intrat în horă!

De ieri, pentru 90 de zile, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român, maestrul coregraf Ştefan Coman, a fost numit prin Decizia 40/20.06.2022 preşedinte interimar al filialei P.E.R. Tulcea. Fostul preşedinte, la fel de interimar, Ionel Stan, ales vicepreşedinte la nivel naţional, lasă în urmă organizaţia judeţeană cu o filială foarte puternică în municipiul Tulcea, condusă de viceprimarul Dragoş Simion, şi cu câteva nuclee organizatorice în teritoriu, foarte slab reprezentate.

Aşa cum scrie şi în Decizia de numire, în termen de 90 de zile va trebui să organizăm conferinţa de alegeri la nivelul filialei judeţene. Primul obiectiv este acela de a reconfirma structurile locale, începând chiar cu filiala municipală, iar al doilea este acela de a înfiinţa noi structuri locale acolo unde nu avem şi se poate.” a declarat preşedintele interimar al P.E.R. Tulcea, Ştefan Coman.

O persoană foarte populară, nu doar în municipiul Tulcea unde conduce de ani de zile Ansamblul Artistic Profesionist Baladele Deltei, dar şi în judeţ acolo unde a organizat cel puţin un spectacol artistic în marea majoritate a oraşelor şi comunelor, Ştefan Coman se poate spune că a …intrat în horă! Hora politică, desigur!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE