fbpx
Alte partideTulcea

Proiect pentru creșterea transparenței cheltuirii banilor publici ai municipiului Tulcea

- declaraţie politică a deputatului USR Tulcea, Eugen Terente

Consilierii USR Tulcea pun transparenţa pe primul loc. Cei doi consilieri locali ai USR, Tatiana Halit şi Porneală Sergiu Cristian, luptă pentru ceea ce au promis în campanie şi fac eforturi pentru informarea cetăţenilor. Este ceva normal în ceea ce fac, pentru că exact aşa trebuie să procedeze oricare dintre consilierii locali. Din nefericire, majoritatea uită pentru ce au fost aleşi…
Atât eu cât şi colegii mei din USR suntem mândri de activitatea lor şi îi susţinem în demersurile lor pentru transparentizarea activităţii primăriei Tulcea.
„În acest sens Tatiana Halit a depus deja un proiect pentru creșterea transparenței cheltuirii banilor publici. Aşa cum probabil aţi văzut pe reţelele de socializare ale celor doi consilieri, aceştia postează ordinea de zi a şedinţelor, live-uri de la şedinţe şi invita cetăţenii la sediul USR pentru consultări.
Trebuie să arătăm tulcenilor că USR-ul nu este decât un partid care îşi asumă tot ceea ce promite, că suntem acolo pentru cetăţean, iar promisiunile făcute în campanie se concretizează în proiecte clare, în lucruri asumate şi în chestiuni care au la bază adevărul şi comunicarea.
Bravo colegi!”
Deputat USR Tulcea,
Eugen Terente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button