Consiliul Judeţean

„Poveste de Paște“, concurs cu premii organizat de Consiliul Județean Tulcea

Consiliul Județean Tulcea organizează, perioada 22 martie – 15 aprilie 2022, concursul cu premii cu tema „Poveste de Paște“ pentru a marca Sărbătorile Pascale.

Evenimentul va avea loc în contextul manifestărilor promovate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca cea mai mare sărbătoare a creștinătății.

La concursul „Poveste de Paște“, aflat în acest an la cea de-a doua ediție, pot participa tulceni din toate localitățile județului.

Concurenții își vor utiliza talentul și creativitatea pentru a exprima, artistic, ce înseamnă Sărbătoarea Paștelui pentru ei. Pot fi realizate lucrări de orice fel: desene, picturi, machete, compuneri, filme, fotografii etc.

Până pe data de 12 aprilie, ora 12.00, concurenții trebuie să trimită aceste lucrări pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.

Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie rezultatul activității individuale!

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

În cazul în care un concurent nu a primit confirmare de primire, pe e-mail, din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208.

Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Pe data de 14 aprilie 2022 vor fi anunțați câștigătorii.

Back to top button