fbpx
Sănătate

Premieră pentru județul și municipiul Tulcea : MEDIC NEUROCHIRURG!

         Nou la Routine Med:  Dr. Enache Adrian-Valentin, medic specialist neurochirurg 

Nou la Routine Med:  Dr. Enache Adrian-Valentin , medic specialist neurochirurg

Din 16 Decembrie 2023,  Routine Med  îi urează bun venit doctorului Enache Adrian-Valentin, medic specialist neurochirurg.

Neurochirurgia  asigură prevenția, diagnosticul, evaluarea, tratamentul chirurgical sau non-chirurgical, terapia intensivă și reabilitarea pacienților cu procese patologice care afectează sistemul nervos central și periferic, incluzând structurile lor de suport și protecție, structurile lor vasculare, precum și tratamentul chirurgical sau non-chirurgical al durerii.

Neurochirurgia  presupune tratamentul afecțiunilor cerebrale, ale meningelor, craniului și a structurilor vasculare intra- și extracraniene (arterele carotide și vertebrale), afecțiuni ale glandei hipofizare, afecțiuni ale nervilor cranieni și spinali, ale nervilor periferici, afecțiuni ale sistemului nervos vegetativ, afecțiuni ale măduvei spinării, meningelui adiacent, precum și afecțiuni ale coloanei vertebrale. Abordul chirurgical este minim invaziv, ceea ce asigură un risc scăzut de complicații si infecții, precum și o recuperare rapidă.

Dr. Enache Adrian Valentin  va oferi consultații pentru orice pacient care accesează serviciile medicale Routine Med.

 Dr. Enache Adrian Valentin  tratează o paletă largă de afecțiuni neurochirurgicale:
✔️ Hernie de disc cervicală și lombară;
✔️ Stenoză canal vertebral cervical și lombar;
✔️ Vertebroplastie;
✔️ Fracturi coloană vertebrală;
✔️ Spondilolistezis;
✔️ Tumori vertebrale, spinale și cerebrale;
✔️ Hernie de disc toracală.

Domnul doctor este un profesionist desăvârșit al neurochirurgiei, un domeniu în care orice intervenție implică o pregătire foarte bună și o finețe extraordinară. Operațiile de hernie de disc sunt cele mai întâlnite în neurochirurgie.

Hernia apare, de regulă, la persoanele care lucrează în construcții sau în orice alt domeniu unde ridică greutăți, la șoferi etc. Primele semne ale bolii sunt amorțeli de picior, dureri și, în cazurile mai grave, pareze de picior; așadar, deficit neurologic motor. În toate aceste cazuri, în hernii sau stenoze, intervenția chirurgicală este ultima soluție. ”La început, se recurge la tratament medicamentos, repaus la pat, fiziokinetoterapie. La operație se ajunge doar atunci când starea pacientului nu se ameliorează în urma tratamentelor și procedurilor de recuperare amintite, ori în cazul unor urgențe de genul parezei. Toate operațiile neurochirurgicale se vor realiza numai la microscop. Intervențiile de acest tip sunt minim invazive, cu incizii de aproximativ 3 cm, fără sângerări mari, fără tuburi de dren, fără fire de scos. Eu nu operez decât sub microscop, pentru că metoda are mari avantaje: complicații reduse, mobilizarea pacientului se face mult mai repede, după patru cinci ore de la operație, iar 90% dintre pacienți pot pleca acasă chiar a doua zi după operație”, ne informează domnul  Dr. Enache Adrian Valentin.

Nu mai pierde timp! Sună acum la 0240.530.751/0728.212.508    și programează-ți consultația la Routine Med, pentru că sănătatea ta merită ce este mai bun!

Routine Med – ai grija de sanatatea ta !

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE