fbpx
Primăriia TulceaŞtirea zilei

Primăria Tulcea ne păcăleşte de 1 aprilie cu un panou publicitar glumeţ!

Dacă nu ar fi fost azi 1 aprilie am fi crezut că panoul publicitar din imaginea de mai jos este unul autentic, serios şi decontat din fonduri publice, pe un proiect iniţiat, ca mai toate celelalte, de fostul primar Constantin Hogea, şi cu care se laudă, doar pe Facebook (că doar acolo îl mai crede cineva şi doar cei care mai au acces la pagina sa) primarul Ştefan Ilie, zis şi „Iliuţă”. 

Evident că imaginea de mai sus NU ESTE UN FAKE! Acest panou de informare plantat în fizic, adică se poate constata că există prin observare directă, se află pe strada Păcii, în dreptul blocului S1, vis-a-vis de Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea, cum ar veni chiar în ochii prefectului Alexandru Dan Munteanu.

Dacă l-am citi – textul de pe panou – am crede cu toţii că, în sfârşit, UAT Municipiul Tulcea va beneficia de un proiect pentru „Îmbunătăţirea Capacităţii de Preluare a Apelor Meteorice din Municipiul Tulcea”. Dar dacă l-ar citi prefectul Alexandru Dan Munteanu s-ar prăpădi de râs! De ce? Pentru simplul fapt că în structura Guvernului, a cărui reprezentant este în teritoriu, acest minister fantomă – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice – nu mai există de doi ani, adică de când a intrat în vigoare HOTĂRÂREA nr. 358 din aprilie 2020 privind organizarea și funcționarea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (cea care abroga HOTĂRÂREA nr. 51 din februarie 2018 privind organizarea și funcționarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice).

Să sperăm că a fost doar o păcăleală …

Că panoul din imaginea de mai sus e unul cu un mesaj glumeţ o credem doar azi, că e 1 aprilie, chit că panoul a fost montat acolo de luna trecută! De mâine, în schimb, acel panou chiar nu ar mai fi o glumă ci doar o dovadă crasă de amatorism, bătaie de joc din bani publici şi, mai ales, incompetenţă a unor angajaţi din echipa primarului Ştefan Ilie. Ca multe alte dovezi de „bună guvernare locală” de care tulcenilor li s-a acrit după nici măcar doi ani de mandat. Credem însă că a fost doar o păcăleală de 1 aprilie, bine plănuită încă de luna trecută şi refuzăm să credem că ar fi cineva din echipa primăriei care ar vrea să-i dea o lecţie primarului pentru un anumit mesaj primit pe whatsapp, un mesaj în care se vorbea de „incompetenţi (…) o să vă desfiinţez (…) nu vreau să ajung să externalizez, dar dacă voi fi nevoit o voi face” şi alte asemenea aberaţii.

.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE