fbpx
Tulcea

Putere și inspirație divină: Părintele Visarion!

Preasfințitul Părinte Visarion a sărbătorit recent un moment deosebit, împlinind 15 ani de la întronizarea sa în demnitatea de Episcop al Tulcii. Acest eveniment reprezintă nu doar o realizare personală, ci și un moment important pentru comunitatea ortodoxă din Tulcea și din întreaga țară.
De-a lungul anilor, Preasfințitul Părinte Visarion a reușit să inspire și să mobilizeze credincioșii prin slujirea sa dedicată și îndrumarea spirituală. Prin exemplul său de trăire creștină autentică și prin vorbele sale pline de înțelepciune, el a devenit un model pentru noi toți.
Cu ocazia acestei aniversări, doresc să îi adresez Preasfințitului Părinte Visarion cele mai sincere și călduroase urări de bine și de sănătate. Sper că această aniversare să fie un prilej de bucurie și recunoștință pentru tot ceea ce a realizat în acești 15 ani de slujire și de a-i încuraja pe credincioșii din Tulcea să continue să îl urmeze cu încredere și să se hrănească din învățăturile sale.
Îi urez Preasfințitului Părinte Visarion putere și inspirație divină pentru a-și duce mai departe slujirea într-o lume în care valorile creștine sunt tot mai necesare și mai apreciate. Sănătate, pace și mulți ani de slujire întru binecuvântarea și mângâierea divină să fie alături de el în fiecare zi. La mulți ani, Preasfințite Părinte Visarion!
George Șișcu,
deputat PNL Tulcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button