fbpx
Ştirea zilei

Recensământul bucuriei de 1 iunie pentru Asociația Voluntari pentru Tine!

920 de copii, din 15 sate si municipiu- un adevărat recensământ al bucuriei de 1 iunie, reușit pe parcursul a 14 acțiuni de către neobosita Asociație Voluntari pentru Tine. 

 

Timp de 3 zile, 920 de copii din satele Ceatalchioi, Pardina, Maliuc, Partizani, Sarichioi, Zebil, Valea Nucarilor, Nalbant, Nicolae Bălcescu, Ciucurova, Frecăței, Mihail Kogălniceanu, Lăstuni, Rândunica și Topolog, alături de copii cu diferite afecțiuni medicale, copii de la Centrul de zi Sofia și bebelușii de la Secția de Neonatologie au primit daruri, pachete cu dulciuri, pachet nou născut, pizza, party cu dans, jocuri și surprize, din partea Asociației Voluntari pentru Tine.

A fost un adevărat tur de forță, însă bucuria copiilor a fost atât de mare, încât a devenit acum deplina noastră satisfacție. Mulțumim cu recunoștință minunaților oameni de bine, voluntarii noștri dragi, de cursă lungă, care vin mereu, alături de noi, în toate campaniile. Mulțumesc celor 6 mămici și tătici- voluntari de nădejde- care au răspuns invitației noastre de a dona sânge, chiar de 1 iunie- 2,5 litri de sânge care pot susține viața a cel puțin 20 de copilași.

Mulțumim pentru extraordinara măiestrie a fantasticelor creatoare de dulciuri Florentina Cornenco și Sabina Alexandra Chioveanu, care au donat dulciuri parcă transpuse din povești în palmele copiilor. Mulțumim extraordinarei trupe de dans The Titans, coordonată de super coregrafa Lidia Băluță, dansatorii electrizând efectiv audiența.

Mulțumim pentru excelenta implicare în organizare, domnilor primari Anastase Alexe- Mihail Kogălniceanu, Vitali Finoghen- Sarichioi, Laurențiu Ciobanu- Topolog; doamnei șef Centru Sofia- Violeta Sloată; doamnei doctor- șef secție Neonatologie- Mariana Luceac; doamnelor directoare Camelia Dulgheru- Școala Valea Nucarilor, Paulina Militaru- Școala Maliuc și Nicoleta Arnăutu- Școala Nicolae Bălcescu și părinților preoți de la parohiile Pardina și Ceatalchioi. Mulțumim cu toată bucuria și profunda recunoștință principalilor noștri sponsori Fundația Ringier, Nautica Sulina, Fundația O voce a Speranței, Anyas, Family Pizza & Food, Cabinet Avocat Claudia Frandeș și Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea„, ne transmite Laura Ghioc- coordonator de programe al Asociației Voluntari pentru Tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button