fbpx
Ştirea zilei

Record personal pentru Sorin Andrici: 202 km alergați în 24 de ore!

În weekendul ce tocmai a trecut, jandarmul tulcean, Sorin Andrici, și-a doborât propriul record, reușind să alerge 202,01 km în 24 de ore.

Sâmbătă, 17 aprilie, el a luat startul la Campionatul Național de alergare pe șosea de 6, 12 și 24 de ore și 50 și 100 km, însă, bineînțeles, a ales cursa cea mai grea de 24 de ore cu scopul de a-și doborî propriul record de 183 km.

La finalul celor 24 de ore, Sorin Andrici a reprezentat surpriza competiției, reușind să se claseze pe locul 5, după ce a alergat 202,01 km, fiind în top 5 cei mai buni ultramaratoniști din țară.

,,Am ales să concurez împotriva celor mai buni ultramaratoniști din România! Am plecat de acasă hotărât să fac o figură frumoasă, am fost foarte motivat de încurajările și susținerea tulcenilor mei și, bineînțeles, alături de mine a fost 24h din 24h, soția mea, care mi-a fost nutriționist, maseur, psiholog sau medic! Rolul ei a fost unul esențial în această ultraperformanță! A fost o cursă gândită strategic încă de acasă, am avut un plan pe care am reușit să-l îndeplinesc în proporție de 90%.

Am alergat chiar și noaptea, pe o vreme ploioasă, la o temperatură de 5 grade, având dureri, crampe musculare, frisoane, după ce doi sportivi abandonaseră lupta, plecând cu ambulanța. Toate aceste lucruri sunt normale în ultramaraton.

Am reușit să devansez mulți sportivi de performanță și să ocup la finalul celor 24 de ore locul 5 cu distanța parcursă de 202, 1 km!

Am muncit mult pentru acest rezultat și am reușit să pun Tulcea pe harta celor mai buni cinci ultramaratoniști ai României!

Dedic această clasare în top cei 5 mai buni ultramaratoniști ai României Jandarmeriei Tulcea, familiei, prietenilor și tulcenilor mei!”a declarat  Sorin Andrici.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button