fbpx
Comunicate

Reținut pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului

În noaptea de 6/7 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Tulcea, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Barajului, din municipiul Tulcea, un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 99 km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, fiind urmărit în trafic pe o distanță de aproximativ 6 km de către mai multe autospeciale de poliție, fiind interceptat pe strada Corneliu Gavrilov, din municipiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Fața de conducătorul auto a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, polițiștii continuând cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button