Ştirea zilei

River Wolves Treasure Hunt la Casa Avramide!

Pe data de 12 septembrie, la Casa Avramide, a fost organizată cea de a doua ediție a „River Wolves Treasure Hunt”, un treasure hunt digital cu multe activități pentru tineri şi familii, organizat de echipa de robotică a Liceului Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea.

La vânzarea biletelor, participanții au scanat cu telefonul un cod QR, care i-a dus la site-ul echipei. Astfel, pe durata jocului, indiciile pentru vânătoarea de comori le-au apărut pe telefonul personal.

Pe parcursul traseului, au avut parte de provocări care i-au încurajat să gândească, să numere floricele de pe gard, să învețe să se orienteze pe o hartă sau să participe la diverse jocuri cu voluntarii echipei.

În cadrul activității a existat și un photo booth, astfel încât toți participanții, care şi-au dorit o fotografie, au primit una gratuit.

La final, câştigătorii au fost premiați cu premii atât în bani de la Star şi Logiscool, cât şi vouchere de la Pick up Coffee şi Green Gym.

Ne bucurăm că există asemenea inițiative în județ și așteptăm următoarele activități!

„Vânătoarea de comori a însemnat pentru toți câte un lucru diferit: pentru unii a însemnat un foarte mare stres şi plânsete, pentru Mădă, fotografa noastră, după spusele ei, a fost o „vânătoare de zâmbete”, pentru unii a însemnat cea mai interesantă zi din vacanța de vară şi pentru alții o oportunitate să îşi exprime creativitatea. La final, după ce tragem linie, cel mai important lucru este că i-am făcut pe oameni să se distreze!”

Back to top button