fbpx
Ştirea zilei

Sâmbătă şi duminică: Maratonul vaccinării în Piaţa Civică pentru tineri

Pentru a facilita accesul tuturor tinerilor între 16 şi 18 ani, neînscrişi la vaccinarea anti-COVID-19, DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ JUDEŢEANĂ TULCEA INIŢIAZĂ, cu sprijinul autorităţilor locale PRIMĂRIA TULCEA, PREFECTURA TULCEA, organizarea unui MARATON DE VACCINARE anti-COVI D-19.

La acest demers s-au alăturat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al Judeţului Tulcea, Crucea Roşie Română – Filiala Tulcea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
Comunicăm populaţiei judeţului Tulcea, în special tinerilor între 16 şi 18 ani, că maratonul se va organiza în zilele de 28, 29 şi 30 mai în Piaţa Civică Tulcea începând cu ora 8.00 .
Sunteţi aşteptaţi, în corturile pregătite, de echipe cu medici, asistenţi medicali, registratori – voluntari în această luptă pentru sănătate.
Singura condiţie este să ai la ţine cartea/buletinul de identitate. Vaccinul utilizat este Pfizer/BioNTech
Ştim cu toţii că vaccinarea este unica soluţie pentru a scăpa de pandemie şi a reveni la o viaţă normală. De aceea, te încurajez din toată inima să te imunizezi! Nu te gândi că o faci doar pentru tine ci pentru binele întregii noastre comunităţi.”, se arată în comunicatul transmis de către DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ JUDEŢEANĂ TULCEA, INSTITUȚIA PREFECTULUI- JUDEȚUL TULCEA şi PRIMĂRIA TULCEA

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE