fbpx
Ştirea zilei

RoAlert! Minore dispărute de la Centrul de plasament Egreta!

- găsite la Sarichioi, după doar câteva ore

UPDATE: În jurul orei 19.30 cele două fetițe au fost găsite pe raza comunei Sarichioi. Organele de Poliție vor reconstitui traseul și motivele pentru care au părăsit centrul.

Două minore, una de 8 ani și alta de 13 ani au dispărut în această după-amiază de la Centrul de plasament Egreta din Tulcea (strada Mircea Vodă) iar reprezentanții DGASPC Tulcea au alertat imediat autoritățile, inclusiv prin mesajul RoAlert.

Din informațiile primite de la reprezentanții DGASPC Tulcea, Ștefania Vasilica și Izabela Ștefania au părăsit centrul în care se aflau … pe geam, acesta fiind găsit deschis! Deja a fost constituită o echipă operativă care le caută, însă orice informație de la populație este foarte utilă și ar ajuta la găsirea lor înainte de lăsarea nopții.

Minorele Ciomaga Ștefania Vasilica de 13 ani și Gel Izabela Ștefania de 8 ani au părăsit Centrul de plasament Egreta și nu au fost găsite. Ciomaga Ștefania Vasilica are pantaloni trening gri și bluza albă iar Gel Izabela Ștefania are pantaloni roz și bluză albă cu dungi negre. Orice informație va fi transmisă la unic la numărul unic pentru apeluri de urgență.” – este mesajul RoAlert transmis de autorități.

Comunicat IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 3 noiembrie 2023, numitele GEL IZABELA STEFANIA, în vârstă de 8 de ani, și numita CIOMAGĂ ȘTEFANIA VASILICA în vârstă de 13 ani au plecat voluntar de la Centrul de Plasament Egreta, municipiul Tulcea şi nu au mai revenit.

Semnalmente GEL ȘTEFANIA IZABELA înalțime 1,30 m, 30 kg , păr negru tuns scurt ondulat , ochi caprui , imbracată cu bluza trening alb cu dungi negre pe brate, pantaloni roz.

Semnalmente CIOMAGĂ ȘTEFANIA VASILICA : 1,60 m inaltime ,70 kg , par brunet tuns scurt , ochi caprui , corpolentă , imbracată cu pantaloni gri mulati , bluza albă .

Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Vom reveni!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE