Tulcea

Românii vor să revină la normalitate, domnilor din PSD!

- declaraţie politică a deputatului PNL Tulcea, George Şişcu

Până mai ieri, cei de la PSD propovăduiau apocalipsa şi acuzau guvernul că impune prea multe restricţii din cauza pandemiei. Însă numărul de cazuri creştea, secţiile de terapie intensivă erau pline şi singura decizie logică pentru un guvern responsabil era să menţină măsurile restrictive.

Acum, când campania de vaccinare se accelerează, iar pandemia bate în retragere, cei de la PSD îl acuză pe premierul Cîţu că vinde iluzii şi că optimismul său privind revenirea la normalitate este îngrijorător.
PSD face ce ştie mai bine: pune mereu beţe în roate. N-am uitat că anul trecut acelaşi PSD compara spitalele cu nişte lagăre şi că social-democraţii contestau până şi prelungirea măsurii stării de alertă.
Guvernul rămâne responsabil şi nu va pune în pericol sănătatea românilor. Revenirea la normalitate va fi graduală, iar fiecare decizie va fi atent cântărită.

Nu le cerem celor din PSD să sprijine demersurile guvernului, dar ne-am fi aşteptat să auzim mai multe îndemnuri la vaccinare din gura liderilor social-democraţi.

George Şişcu,
deputat PNL Tulcea
Back to top button