Ştirea zilei

Scandal tată – fiu aplanat de jandarmi!

Un bărbat a cerut sprijinul jandarmilor, după ce a fost strâns de gât de fiul său

Un bărbat a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând un conflict cu fiul său.

Ieri, în jurul orei 18.45, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat un conflict cu fiul său.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în momentul în care a venit acasă, l-a găsit pe fiul său gătind în bucătărie și observând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a reproșat că nu ar trebui să consume alcool și că este timpul să-și găsească un loc de muncă. Tatăl a precizat faptul că fiul său l-a amenințat, după care l-a apucat cu ambele mâini și l-a strâns de gât. Bărbatul a reușit să se elibereze și a cerut sprijinul jandarmilor.

Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat 1 litru de alcool, iar tatăl lui a început să țipe și să-i reproșeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feței. Mama tânărului a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă, a fost și ea lovită în zona capului de către soțul ei.

Cei trei implicați în scandal au declarat jandarmilor faptul că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Back to top button