Se confirmă: Asistentă medicală din Spitalul Judeţean cu COVID-19!

Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiei Tulcea a transmis azi un Comunicat potrivit căruia o asistentă medicală din spital a fost depistată COVID-19 pozitiv.

“Astăzi, 09.04.2020 Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a confirmat, oficial, primul caz pozitiv COVID-19 la un cadru medical tulcean în activitate. Este vorba despre o asistentă medicală dintr-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea de la care au fost prelevate probe biologice iar rezultatul testului a fost COVID-19 pozitiv. Persoana se află internată în acest moment la secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea au demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost descoperiţi patru contacţi direcţi. Potrivit metodologiei aceştia au fost testaţi în cursul zilei de azi, 9 aprilie 2020 iar rezultatele analizelor au fost, din fericire, toate COVID-19 negativ.

La finalul anchetei epidemiologice, dacă vor mai fi elemente de interes public, vom reveni cu informaţii suplimentare.” se arată în comunicatul Centrului Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiei Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Rocket\Buffer\Cache::get_rocket_footprint() in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:293 Stack trace: #0 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Cache->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/infotulc/public_html/wp-includes/functions.php(4669): ob_end_flush() #2 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/infotulc/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/infotulc/public_html/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 293