fbpx
Ştirea zilei

Şfefan Ilie şi-a încheiat mandatul de primar al comunei Luncaviţa!

„Dragi prieteni,

După mai bine de 16 ani de administrație pentru comuna Luncavița, mi-am încheiat de drept cel de-al patrulea mandat de primar.

Sunt onorat că mi-ați oferit posibilitatea de a munci pentru dumneavoastră și pentru comuna pe care o iubesc foarte mult, Luncavița.

Tot timpul mi-am dorit să nu ratez oportunitățile pentru creșterea confortului locuitorilor și să accesez toate sursele de finanțare pentru realizarea obiectivelor de care comuna a avut nevoie.

Voi candida la alegerile din 27 septembrie la funcția de Primar al municipiului Tulcea, unde știu că e mult mai mult de lucru. Dar, pentru ca stiu cum, am cu cine si nu sunt deloc lenes, am sa reusesc.

Mulțumesc, Luncavița!
Sa avem spor la munca, Tulcea!

la alegerile din 27 septembrie, vă recomand să îl votați pe Gabriel IONAȘCU!

În cei șaisprezece ani cât am fost Primarul dumneavoastră, mi-ați acordat ÎNCREDERE, chiar dacă aveam doar 26 de ani la început.

Împreună am realizat fapte mari, la care nu visa nimeni înainte: apă, canalizare, școală, dispensar, sală și teren de sport, cămin, centru medico-social sau turistic, drumuri pietruite etc, iar acum am început asfaltarea tuturor străzilor.

Împreună am reînviat Tradiția!”, a transmis pe contul său de socializare de acum fostul primar al comunei Luncaviţa, candidat al PNL Tulcea pentru Primaria Municipiului Tulcea.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE