fbpx
Tulcea

Silviu Feodor, deputat CRLR: „Tinerii și interculturalitatea în arealul Deltei Dunării”

Începând de astăzi, 10 iulie 2022, la inițiativa deputatului Silviu Feodor, Comunitatea Rușilor Lipoveni din România desfășoară la Sulina (în Centrul de agrement – Tabăra Sulina),  Tabăra de vară „Tinerii și interculturalitatea în arealul Deltei Dunării”, care va reuni elevi ruși lipoveni cu performanțe în anul școlar încheiat, copii din familii defavorizate, tineri cu rezultate frumoase în domeniile în care activează, precum și însoțitori.
Din program: ateliere de creație, master-class, cursuri interactive de limbă maternă, activități sportive, vizitarea obiectivelor turistice, ore de cultură și civilizație rusă, concursuri tematice, ore de educație muzicală.
Devenită o tradiție, Tabăra de vară „Tinerii și interculturalitatea în arealul Deltei Dunării” este organizată de Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CRLR), cu implicarea Asociației Tinerilor Ruși Lipoveni din România (ATRLR).
Selectarea tinerilor pentru participarea în Tabăra de vară s-a realizat la propunerea președinților comunităților locale, în urma consultării liderilor organizațiilor de tineret, precum și a cadrelor didactice.
Tot la Sulina, pe 15 iulie 2022, va avea loc și Adunarea Generală a ATRLR. Cu acest prilej, va fi ales un nou președinte al organizației naționale de tineret, precum și membrii Consiliului Director al Asociației.
Deputat Silviu Feodor,
președinte Comunitatea Rușilor Lipoveni din România

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE