fbpx
Tulcea

Sorin Andrici ești un exemplu pentru noi toți!

Un bun și vechi prieten, Sorin Andrici, a plecat în această dimineață spre Italia, acolo unde va alerga, începând de pe 12 martie, la Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile, unde este unicul reprezentant la masculin al României. Este un tip de competiție care, în ceea ce mă privește, mi se pare că necesită calități aproape supraomenești, cu enorm de multă voință și rezistență fizică.
Cu o carieră solidă în Jandarmeria Tulcea, Sorin, la cei 48 de ani ai săi, demonstrează nu doar curaj, ci și o perseverență fantastică. Anul trecut el a participat la cea mai lungă competiție de ultramaraton care s-a organizat în România, Ultramaraton Transylvania 6 Days, unde a reușit să alerge 576 de kilometri! 576 de kilometri!
Fotografiile au fost realizate ieri pe malul lacului Ciuperca din Tulcea, locul de antrenament preferat al lui Sorin, care mi-a spus că a acumulat doar în acest an 2023 nu mai puțin de 1100 de kilometri alergați!
Pe lângă rezistență fizică, o asemenea competiție necesită un psihic de titan, dar Sorin este călit, așa cum mărturisește, și antrenat în toți cei 27 de ani de când lucrează în Jandarmerie!
Abia aștept reîntoarcerea lui Sorin Andrici, pentru a-i sărbători performanța și pentru a-i mulțumi că ne-a reprezentat drapelul României și județul Tulcea la acest Campionat Mondial. Sunt alături de tine, ca întotdeauna, și îți voi rămâne alături tot timpul pentru a te ajuta să îți urmezi visul. SORIN ANDRICI ești un exemplu pentru noi toți!
George Șișcu, deputat PNL Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE