fbpx
Consiliul Judeţean

Spectacol de poveste: Alec Blenche aduce la Tulcea „Călătoriile lui Erus prin România“

Consiliul Județean Tulcea și Teatrul Jean Bart Tulcea îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari să pășească în frumoasa lume a poveștilor lui Alec Blenche.

„Călătoriile lui Erus“ prin toată țara pornesc cu județul Tulcea, iar copilașii tulceni vor avea, astfel, oportunitatea de a afla mai multe despre răbdare, generozitate, recunoștință sau iubire de la autorul uneia dintre cele mai frumoase cărți pentru copii scrise în ultimii ani.

Erus este un băiețel cu păr albastru care pornește într-o călătorie inițiatică pentru salvarea lumii în care trăiește, iar astfel are oportunitatea de a afla mai multe despre cele mai importante virtuți omenești.

Astfel, miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 10.30, la Teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea va avea loc un deosebit SPECTACOL oferit de Alec, Anamaria și Emma Blenche pentru publicul tulcean.

Vă invităm, așadar, la o oră de poveste, muzică și voie bună, la care vor participa și mascotele Pac și Mac, doi iepurași simpatici, personaje din cărțile semnate de Alec Blenche.

Accesul se face GRATUIT în limita locurilor disponibile.

În foaierul Teatrului Jean Bart va fi amenajat un stand de unde pot fi achiziționate cărți educative pentru copii, dar și tricouri personalizate (pentru cei mici și nu numai).

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE