Ştirea zilei

Ştefana Zibileanu a fost exclusă de Victor Ponta din Pro România

În această dimineaţă, întâmplător sau nu, chiar în ziua în care consilierii judeţeni sunt chemaţi a se întruni în şedinţa ordinară, ne-a parvenit documentul potrivit căruia consilierului judeţean Pro România Tulcea, Ştefana Zibileanu, i se retrage şi sprijinul politic pentru funcţia de consilier judeţean dar prin care este şi exclusă din partid.

Este vorba despre Decizia 15 din 26.03.2021 semnată de Victor Ponta şi contrasemnată de secretarul general Alin Văcaru a cărei conţinut, spre conformitate, îl puteţi vedea mai jos.

Motivele retragerii sprijinului politic şi pierderii calităţii de membru al Pro România erau uşor de anticipat după ce consiliera Pro România a fost acuzată de „trădare” şi, mai cu seamă, s-a prezentat la o şedinţă extraordinară boicotată de consilierii PSD şi Pro România în care a fost ales actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Mihai Huleni.

Ce implicaţii va avea această decizie în privinţa viitorului său ca şi consilier judeţean rămâne o temă pentru juriştii din cadrul Consiliului Judeţean Tulcea dar şi din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea.

Back to top button