fbpx
Tulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: Centru Respiro pentru Tulcea

- articol de informare electorală

Este cunoscut faptul că persoanele care îngrijesc continuu persoane cu dizabilităţi sunt supuse atât suprasolicitării fizice cât şi psihice, iar un Centru de tip RESPIRO pentru persoane cu dizabilităţi răspunde cererii profund resimţite a familiilor care doresc şi au nevoie de momente de odihnă. De-a lungul anilor, din cauza lipsei de servicii alternative și complementare şi acumulării oboselii, părinţii copiilor, copiii părinților și soții sau soțiile persoanelor cu dizabilități se rup de viața lor anterioară, renunţă chiar şi la cele mai simple bucurii ale vieții în afara îngrijirii persoanei cu dizabilități.

Noi, PRO România Tulcea, venim în întâmpinarea asistenților personali cu un centru care oferă temporar familiei un moment de „respiro”, acoperă întreaga arie de nevoi, și vine atât în sprijinul familiei cât şi al persoanei cu dizabilități, dependentă de îngrijire. Știm că și asistentul personal beneficiază de anumite drepturi, cum ar fi concediul de odihnă, dar câți dintre aceștia chiar beneficiază cu adevărat de concediu?

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE