fbpx
Comunicate

Sterilizare gratuită pentru câini și pisici la Topolog și Greci!

Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul primăriilor Topolog și Greci, va desfășura, în următoarele două săptămâni, campanii de sterilizari gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună din cele două localități.

”Astăzi începem campania din Topolog, unde clinica noastră mobilă va fi prezentă până vineri, iar săptămâna viitoare, echipa noastră va fi în Greci. Am răspuns solicitării locuitorilor și a autorităților locale, care au înțeles impactul pozitiv, eficient, durabil pe care sterilizarea în masă a animalelor de rasă comună îl are asupra comunității lor. Numărul animalelor fără stăpân este redus considerabil, la fel și riscul bolilor la care acestea sunt expuse, sau a problemelor de comportament pe care le pot manifesta. Ne bucurăm să constatăm responsabilizarea și implicarea societății civile în adoptarea celor mai umane și mai sustenabile măsuri de prevenție a înmulțirii necontrolate și a suferinței acestor animale.” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

Campaniile se adresează doar câinilor și pisicilor de rasă comună din Topolog și Greci, iar cei interesați sunt rugați să se programeze, printr-un apel la numărul de telefon 0754 208 630, de luni până vineri, între 10:00 și 14:00.

Sterilizarea în masă reprezintă singura abordare responsabilă, umană și sustenabilă a problemei înmulțirii necontrolate și a suprapopulației câinilor și pisicilor de rasă comună. Totodată, conform legii nr. 258/26.09.2013, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, iar nerespectarea prevederilor legale se poate amenda cu sume cuprinse între 5 000 și 10 000 Lei.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button