Ştirea zilei

Tânăr din Suceava prins cu 88 de kilograme de peşte la Luncaviţa

Aproximativ 88 de kilograme de peşte fără documente legale au fost confiscate de polițiștii de frontieră din Isaccea după un control asupra unui autoturism condus de un tânăr din Suceava.

          În data de 10.06.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Luncavița, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla cetățeanul român M.G., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 88 kilograme de peşte, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de proveniență.

 Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

 

Back to top button