fbpx
Educaţie

Târgul Ofertelor Educaționale se deschide în curând!

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea în colaborare cu unitățile de învățământ liceal/ profesional și C.J.R.A.E. Tulcea vă invită să participați la o nouă ediție a Târgului de Oferte Educaționale pentru anul școlar 2022-2023.

Acest eveniment se adresează elevilor de clasa a VIII-a, părinților, cadrelor didactice și are ca scop cunoașterea ofertei de școlarizare a liceelor, colegiilor și școlilor profesionale din județul Tulcea de către viitorii absolvenți ai învățământului gimnazial, care se află în situația de a alege traseul educațional, orientându-se spre învățământul liceal, filiera teoretică, vocațională, tehnologică sau spre învățământul profesional/ dual.

Întrucât informarea corectă devine o condiție necesară, Târgul Ofertelor Educaționale vine în sprijinul elevilor și părinților care pot interacționa cu elevi, cadre didactice din unitățile de învățământ liceal/ profesional, care vor prezenta oferta educațională, în conformitate cu Planul de școlarizare al unității aprobat pentru anul școlar 2022-2023, baza materială existentă, performanțele realizate de elevi și diferitele oportunități, oferind, astfel, un suport pentru orientarea în carieră.

Târgul Ofertelor Educaționale pentru clasa a IX-a, învățământ liceal, profesional de stat și dual se va organiza în perioada 24-27 mai 2022, după cum urmează:

Marți, 24 mai 2022, în intervalul 10,00-16,00;

Miercuri, 25 mai 2022, în intervalul 9,00-16,00;

Joi, 26 mai 2022, în intervalul 9,00-16,00;

Vineri, 27 mai 2022, în intervalul 9,00-12,00.

Târgul Ofertelor Educaționale se va desfășura în următoarele centre:

– Centrul Tulcea – Palatul Copiilor Tulcea;

– Centrul Babadag – Liceul „Dimitrie Cantemir” Babadag;

– Centrul Măcin – Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” Măcin;

– Centrul Isaccea – Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” Isaccea;

– Centrul Sulina – Liceul Teoretic „Jean Bart” Sulina;

– Centrul Topolog – Liceul Tehnologic Topolog;

– Centru Luncavița – Liceul Tehnologic „Simion Leonescu” Luncavița;

– Centrul Mahmudia – Școala Profesională „Vasile Bacalu” Mahmudia.

Unitățile de învățământ vor planifica vizite la Târgul Ofertelor Educaționale, în diferite centre, organizate pe clase/ grupuri, luând în considerare opțiunile și interesele educaționale ale elevilor.

Oferta educațională a fiecărei unități de învățământ liceal și profesional poate fi cunoscută atât în cadrul Târgului de Oferte Educaționale, cât și în sistem online, prin materialele de promovare postate pe site-ul unității școlare și al I.S.J. Tulcea.

Succes viitorilor absolvenți în alegerea traseului educațional care să corespundă propriilor aspirații și aptitudini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button