Tulcea

Trei hoţi din Babadag puşi sub control judiciar de poliţiştii din Argeş

Ieri., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut trei barbați, de 33, 20 și 19 ani, toți din orașul Babadag, județul Tulcea.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 17 și 18 mai a.c., cei trei ar fi sustras bunuri din imobile nelocuite de pe raza comunei Brăduleț.
Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.
După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar azi au fost prezentați la Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Judecătorii din Curtea de Argeş au respins solicitarea procurorilor şi au dat următoarea soluţie în Dosarul 1739/216/2020 : „Solutia pe scurt: Admite în parte propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş şi pe cale de consecinţă: Respinge solicitarea de luare a măsurii preventive a arestării preventive a inculpaţilor S. BOBOC, S. BAIRAM, A.IAŞAR. În baza art. 211 C.proc.pen. dispune în sarcina aceloraşi inculpaţi S. Boboc, S. Bairam şi A. Iaşar măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile. (…)”

 

Back to top button