fbpx
Ştirea zilei

Un consilier acuză: Tatiana Haliț de la USR Tulcea e nemulțumită de Transport Public!

,,Pe când responsabilitate și civilizație la Tulcea?

”Vorbim despre ”Transport Public Tulcea” în fiecare zi, atragem atenția despre năravul acestei societăți non-stop, nimeni din primăria Tulcea nu are ochi, să vadă și urechi, să audă.

Primăria împreună cu această societate trebuie să ceară scuze călătorilor zilnic pentru incompetența în prestarea serviciilor.

Indiferent câte sesizează cetățenii si câte promite echipa managerială, situația e aceeași. 

De exemplu, duminică, 26.02.2023, de la ora 11.20, nu a trecut nici un autobuz prin stația de la Sala Sporturilor, deși aplicația și tabelul afișat în stație ne spunea că da.

La 11. 49 a venit primul autobuz nr. 1.

Cum e domnule director, cu ce ne mai mințiți?

S-a așteptat mult și bine autobuzul nr. 4 de la orele 11.32, 11.52, conform programului redus de duminică, din graficul afișat de dumneavoastră.

Tulcenilor, le recomand să poarte salopete, când doresc să se deplaseze cu autobuzele tulcene, pentru că sunt murdare iar pe lângă scaune găsim agățate diverse „surprize”, ca în fotografie.” ne spune din nou revoltată doamna consilier local USR la Primăria Tulcea, Tatiana Halit, care va cere iar(oare a câta oară?), explicații conducerii acestei societăți în Ședința Ordinară a Consiliului Local din 28.02.2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button