Un tulcean a plătit scump: Tuns pentru autoizolați – 10.000 de lei!

Se pare că ideea unui bărbat, aflat în izolare la domiciliu, de a ieși din casă pentru a merge să se tundă în plină stare de urgență nu a fost pe placul jandarmilor.
,,Astăzi,12 aprilie, un bărbat, aflat în izolare la domiciliu, a ignorat măsurile Ordonanțelor Militare, care interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat și a decis să părăsească domiciliul pentru a merge să se tundă.

Acesta a fost sancționat de jandarmi cu 10.000 de lei și de asemenea, s-a dispus instituirea măsurii de carantină obligatorie pentru o perioadă de 14 zile cu suportarea cheltuielilor din partea acestuia.
Atragem atenția că nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu sau în centre de carantină, atrage o nouă perioadă de carantină, cu plata tuturor cheltuielilor aferente.
Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar dacă respectăm regulile, vom putea spune la final că suntem învingători.
Pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pentru a-i proteja pe cei dragi, nu uitați:
-Respectați Ordonanțele Militare!
-Respectați cu strictețe regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
-Informați-vă doar din surse oficiale!
-Stați în casă!

Jandarmii tulceni vor acționa alături de polițiști, polițiști locali și militari în stradă pentru siguranța dumneavoastră!”, se arată într-un comunicat al IJJ Tulcea.

Back to top button