Alte partideTulcea

Valentin SPIRU – Partidul Mişcarea Populară: Nu mai este momentul pentru ură, invidie sau rivalitate!

- articol de informare electorală

Acest virus ne-a pus în genunchi şi totodată ne-a adus la acelaşi nivel pe noi toţi…lucru care, sincer, nu îmi displace!

​ Astăzi începem de la conştiinţa fiecăruia dintre noi de a ne proteja pe noi înşine, dar şi pe toţi ceilalţi. Trebuia să o învăţăm şi pe asta! În sfârşit a venit momentul să înţelegem cine şi cum iubeşte acest oraş şi vom înţelege în cele din urmă cine se iubeşte pe el însuşi, dar şi pe ceilalţi, în aceeaşi măsură.

Nu mai este spaţiu de ură, invidie sau rivalitate! Avem ​ posibilitatea de a ne aşeza la rând, cu masca, distanţă, răbdare şi credinţa…doar aşa putem ieşi din această perioadă absurdă şi destabilizanta.​

​ A venit momentul de a-i numi eroii acestei situaţii pe Medici, pe Asistente, pe Infermieri, pe Voluntari şi pe toţi cai care s-au luptat şi se luptă în prima linie pentru a salva vieţi, dar nu numai acum ci dintotdeauna, dar pe care Doar astăzi îi numim Eroi! Dar până acum ?!?!

Dacă ar fi să pot alege cui să încredinţez acest oraş ​ l-aş lăsa în mâna unui Medic, Asistent Medical, Infermier, Voluntar… de un lucru aş fi sigur: nu ne-ar lăsa să murim, dimpotrivă, ar fi capabili să moară pentru noi. Aş vrea să le Mulţumesc în numele nostru, a tuturor, pentru sacrificiul suprem pe care îl fac!

A venit şi momentul să deschidem ochii şi să​ oferim iubire, susţinere şi înţelegere…pentru Familiile în dificultate, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi care au nevoie de asistentă, copiilor avizi de educaţie, precum şi antreprenorilor care fac miracole să supravieţuiască în aceste momente .

A venit momentul să umplem sălile de şedinţa ale Primăriilor cu persoane care au Viziune, Iniţiativa, Curaj…şi când toată situaţia asta se va sfârşi, să avem conştiinţa şi altruismul să le lăsăm locul Lor, Adevăraţilor Eroi!​ ​ ​ ​

 “Este momentul să nu mai consumăm istorie…e chiar momentul să scriem istorie”​ ​ ​ ​ ​

Sunt Valentin SPIRU şi candidez din partea Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Back to top button