Tulcea

Victor TARHON – PMP: La mulți ani, România! La mulți ani tulceni! La mulți ani români, oriunde v-ați afla!

- articol de informare electorală

Dragi tulceni,

Sărbătorim astăzi Ziua Națională, Marea Unire, o zi în care ne îndreptăm gândul spre faptele înaintașilor noștri, dar privim cu speranță către un viitor mai bun, mai prosper, un viitor în care să fie loc pentru toți cetățenii, indiferent de statutul socio-economic, gen sau etnie. România înseamnă unitate, diversitate, interculturalitate și, mai presus de toate, determinarea și truda românilor în tot ceea ce fac.

Trecutul ne obligă să luptăm împreună pentru un viitor demn, fără inegalități în sistemul de educație, cu servicii sanitare de calitate disponibile din cel mai mare oraș până în cel mai îndepărtat cătun, un viitor în care agricultorii și fermierii să aibă cui vinde produsele muncite cu atâta trudă un an întreg, în care bătrânii să nu se simtă umiliți după o viață întreagă de muncă, în care Biserica este privită drept un partener de către stat și…lista poate continua.

Tulceni, să ne acordăm răgazul astăzi de a ne onora țara și de a ne mândri cu unicitatea, frumusețea și bogăția județului în care trăim!

La mulți ani, România! La mulți ani tulceni! La mulți ani români, oriunde v-ați afla!

Material publicat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 11200012

Back to top button