fbpx
Primăriia Tulcea

Viceprimarul Dragoș Simion acuză primăria și primarul de FAKE NEWS!

În Primăria Tulcea, în ciuda haștagului prost inspirat de la intrarea în municipiu dinspre Bididia, chiar nu e #ARMONIE! Și ce dovadă poate fi mai bună decât ultima postare a viceprimarului Dragoș Simion? 

Citiți mai jos acuzele aduse de viceprimarul Dragoș Simion atât echipei de comunicare din Primărie (o firmă angajată prin cumpărare directă a unor servicii de … nu se știe ce) cât și primarului, pe persoană publică pe Facebook.

🔴 Din dorința arzătoare a edilului Municipiului Tulcea de a arăta măcar în spațiul virtual ”realizările pe fonduri europene” și de a arăta tulcenilor „eficiența” activității sale și a echipei, pe pagina de facebook a Primăriei Tulcea, dar și pe pagina sa de persoană publică Ștefan Ilie au apărut INFORMAȚII PUBLICE NEADEVĂRATE!
❗ Astfel, în data de 11.04.2022, chiar pe pagina oficială a Primăriei Tulcea, este postată informația potrivit căreia „Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” VA BENEFICIA de o investiție de1.978.080 euro (exclusiv TVA) pentru reabilitare și modernizare” ( Foto 1) ❗ ÎN REALITATE PROIECTUL DEPUS NICI MĂCAR NU A FOST APROBAT! ❗ ❗Deci iată un prim mare NEADEVĂR ❗
🔴 Apoi, 11 zile mai târziu, respectiv în data de 22.04.2022, pe pagina de persoană publică Ștefan Ilie, apare o altă informație : „327.280 euro (exclusiv TVA) A OBȚINUT municipiul Tulcea pentru investiția Reabilitarea imobilului de patrimoniu ” Sediul Primăriei”, din str. 14 Noiembrie nr.3 (…) ” adică fostul sediu DELTACONS. ❗ȘI ACEASTĂ INFORMAȚIE ESTE NEADEVĂRATĂ, proiectul depus în acest scop NEFIIND APROBAT ! (Foto 2) ❗
#ADEVĂRAT este faptul că ambele proiecte mai sus menționate au fost repuse pe ordinea de zi a Consiliului local Tulcea, în ședințe ale Consiliului Local al Municipiului Tulcea, extraordinară sau de îndată, în zilele de vineri, 7 octombrie 2022 și, atenție, duminică, 9 octombrie 2022 .
🌲Dragi tulceni, mă văd nevoit să vă semnalez faptul că aveți parte de COMUNICĂRI ALE UNOR NEADEVĂRURI, culmea, CHIAR din SURSE OFICIALE ❗
🔴 Iar cetățenii Municipiului Tulcea care și-au pus încrederea în noi, cei aleși în anul 2020, TREBUIE SĂ CUNOASCĂ ADEVĂRUL , NU SĂ FIE MANIPULAȚI ȘI DEZINFORMAȚI de firmele plătite cu bani publici care se ocupă de comunicare la nivelul paginii de facebook a primăriei și a persoanei publice Ștefan Ilie.
🙏Eu am depus un jurământ, față de cetățeni, care pentru mine este sfânt și pe care mi-l voi respecta până la capăt !
IMPORTANT
Faptul că un viceprimar, ce face parte din executivul Primăriei Tulcea, dar și din legislativul Consiliului Local,  spune lucrurilor pe nume și arată (din păcate și el tot pe rețelele social media – n.n.) că realitatea din Municipiul Tulcea nu bate deloc cu realitatea de pe cele două pagini de Facebook nominalizate mai sus ar putea să fie considerat de unii drept un act de curaj iar de alții o sinucidere politică! O sinucidere politică însă cu dus-întors fiindcă din postura de martir Dragoș Simion chiar ar putea fi un contracandidat care să adune, în 2024, toate voturile împotriva actualului primar!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button