fbpx
Ştirea zilei

Viceprimarul Simion agresat de un bădăran de pe strada Antenei!

Faptul că unii tulceni încă nu au înțeles mesajul administrației locale și al celor de la Servicii Publice potrivit căruia numai dacă vom colecta selectiv deșeurile va scădea taxa de habitat, este un lucru pe care ar trebui să îl acceptăm. Chit că ne va ustura la buzunare din ce în ce mai scump gunoiul. Dar ce este inacceptabil e că prins în flagrant cetățeanul care aruncă deșeuri rezultate din construcții în loc să își ceară scuze …sare la bătaie. I s-a întâmplat azi viceprimarului Dragoș Simion.

,,Astăzi, în jurul orelor 17.35, în timp ce efectuam o verificare a stării punctelor de colectare a deșeurilor, am surprins un cetățean care arunca deșeuri de construcții lângă punctul de colectare de pe str. Antenei din municipiul Tulcea.

I-am atras atenția domnului asupra faptului că nu procedează corect, moment în care acesta a început să îmi adrese injurii (pe care nu le pot reproduce, dar imaginile vorbesc) și să mă amenințe, ba chiar să devină agresiv !

Am solicitat intervenția Poliției Locale Tulcea, care a intervenit foarte prompt, exemplar și profesionist, cetățeanul cu pricina fiind aspru sancționat pentru faptele sale !!! Cu o amendă totală de 2500 de lei.

Aș vrea să vă spun că astfel de comportamente și atitudini care pun în pericol siguranța noastră a cetățenilor municipiului Tulcea, NU VOR FI TOLERATE NICIODATĂ în Municipiul Tulcea, iar cei care cred că pot să își facă singuri dreptate vor fi aspru pedepsiți !

Împreună, putem pune capăt acțiunilor celor care nesocotesc legea și comportamentul civic !

Voi susține permanent ca cetățenii orașului nostru să aibă parte de un climat civilizat și sigur !

Eu nu mă voi lăsa NICIODATĂ intimidat de cei care cred că legea o fac ei !!! NICIODATĂ !!!

Felicitări Poliției Locale Tulcea și Jandarmeriei Tulcea pentru modul exemplar în care au intervenit !!!” a transmis Dragoș Simion, viceprimarul municipiului Tulcea, tocmai cei care are în coordonare Serviciile Publice și Poliția Locală.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE