Alte partideTulcea

Victor TARHON – Partidul Mişcarea Populară: “Trei FAPTE simbol pentru Tulcea”!

- articol de informare electorală

Victor Tarhon, candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea este OMUL FAPTELOR iar 3 (trei) obiective de referință, în peisajul urbanistic și de patrimoniu  al municipiului Tulcea, au fost reabilitate şi modernizate între anii 2008-2012, pe perioada mandatului său.

Casa Avramide (Casa Colecțiilor), clădire-monument istoric construită la finele secolului al XIX-lea de Alexandru Avramide, un prosper întreprinzător local, proprietar de mori, ateliere, spații comerciale, al unei fabrici de cherestea, precum și al unor întinse suprafețe agricole. A fost reabilitată în cadrul proiectului RESTAURAREA ȘI REABILITAREA A DOUĂ CLĂDIRI DE PATRIMONIU DIN MUNICIPIUL TULCEA INCLUSE ÎN CIRCUITELE TURISTICE REGIONALE derulat de Consiliul Județean Tulcea (președinte Victor Tarhon) și finanțat din Fondurile Structurale, prin Programul Operațional Regional 2007-2013.

Muzeul de Artă (Conacul Pașei), clădire – monument istoric construită în perioada 1862-1865, adăpostește un patrimoniu cultural de excepție și a fost reabilitată în cadrul proiectului RESTAURAREA ȘI REABILITAREA A DOUĂ CLĂDIRI DE PATRIMONIU DIN MUNICIPIUL TULCEA INCLUSE ÎN CIRCUITELE TURISTICE REGIONALE derulat de Consiliul Județean Tulcea (președinte Victor Tarhon) și finanțat din Fondurile Structurale, prin Programul Operațional Regional 2007-2013.

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării formează, alături de alte două muzee, moscheea musulmană și alte clădiri de patrimoniu aflate în vecinătatea sa, centrul cultural al orașului Tulcea. Conceput ca o instituție de cultură complexă – muzeu și acvariu public – Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării a fost realizat prin efortul comun al Consiliului Județean Tulcea  (președinte Victor Tarhon) și al Institutului de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea, în cadrul unui proiect derulat prin Programul de Vecinătate România-Ucraina 2004-2006. A fost inaugurat oficial la 14 aprilie 2009, pentru vizitare fiind deschis din 25 februarie 2009.

Sunt Victor TARHON şi candidez din partea Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, o instituţie ce îşi are sediul (Piaţa civică) într-o clădire ce a fost, ca şi cele de mai sus, modernizată tot în perioada 2008-2012.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Back to top button