Ştirea zilei

Victor Tarhon: Proiectul politic PMP continuă la Tulcea!

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, întrunit miercuri, 16 decembrie 2020, a hotărât organizarea Congresului PMP în perioada 6-7 martie 2021, pentru alegerea unei noi conduceri naționale și stabilirea direcției politice pe care partidul o va asuma în continuare.
Partidul Mișcarea Populară, prin cei peste 2000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri județeni și consilieri generali ai Capitalei și 49 de primari, continuă activitatea sa în administrația publică locală și promovează proiectele anunțate pentru dezvoltarea comunităților, fiind al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali.
Suntem un partid autentic de dreapta și rămânem atașați valorilor creștin – democrate, asumărilor conservatoare, tradiționaliste. Rămânem loiali și consecvenți promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani.
Le mulțumim tuturor celor care au votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile din acest an, le mulțumim tuturor celor care s-au solidarizat cu PMP în această perioadă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca împreună să consolidăm și să reclădim proiectul PMP. Luptăm pentru România!„, a transmis Marius Paşcan, preşedintele interimar al PMP.
Continuăm în formula PMP la Tulcea
Preşedintele organizaţiei judeţene PMP Tulcea, Victor Tarhon, a declarat după ce a fost anunţată data congresului din martie că va continua să activeze ca membru al acestui proiect politic. „Am încredere că alături de colegii mei mai tineri avem capacitatea de a reface și reconstrui partidul.  Mă număr printre cei care vor pune umărul la reconstrucția PMP şi sunt unul dintre cei care vor munci pentru a readuce PMP în Parlament. În martie 2021 vom avea un congres de alegeri la nivel național, se va alege o nouă echipă de conducere. La acel congres va fi prezentat un nou proiect politic, se va prezenta doctrina clară și linia pe care vom merge în viitor. Sunt sigur că, alături de colegii mei din toată țara, vom reuși să relansăm partidul, cu atât mai mult cu cât suntem a treia forță la nivel național din perspectiva numărului de aleși locali. Avem peste 2.700 de aleși locali la nivel național.„, a transmis Victor Tarhon.
Back to top button