Volei ca pe vremuri: Victorie la Ploiești cu 3-0!

Chiar dacă nu mai este vorba acum.de un duel pentru titlul de campioană a României la volei masculin între Deltacons Tulcea și Petrom Ploiești, ca în urmă cu două decenii, totuși o victorie și încă cu 3-0 la volei masculin pentru Tulcea contra celor de la Ploiești naște și emoții și satisfacție.

În Campionatul național de cadeți, într-o serie dominată de CS Dinamo București și CTF Mihai București, meciul dintre CNVM Ploiesti și CSS Tulcea avea miză un loc pe podium.

Elevii antrenorilor Constantin Burungiu și Valentin Nichifor au dat lovitura la Ploiești în această după-amiază și în doar 60 de minute au încheiat meciul cu gazdele de la CNVM.

Pe seturi a fost 16-25,11-25,12-25, în doar 60 de minute de joc! O performanță la care au contribuit de la primul serviciu Grigore Liviu, Alexandru Vlad, Silvestru Nicușor, Zahar Ștefan, Miron Mihai, Neacșu Alexandru iar pe parcurs Meregiu Luca, Ilie Robert, Baja Alin, Alin Saraev, Sergiu Macovei, Zoteschi Daniel cu precizarea că ultimii doi au fost legitimați… vineri!

 

Back to top button