fbpx
Ştirea zilei

Voluntarii Invictus, premiați în cadrul unei festivități la Sala Mihail Kogălniceanu al Consiliului Judeţean

Azi, începând cu ora 13.00, la sala Mihail Kogălniceanu din municipiul Tulcea a avut loc ceremonia festivă de oferire a diplomelor, certificatelor și medaliilor emise de Șeful Statului Major al Apărării, General – locotenent Daniel Petrescu, și de Casa Regală a României voluntarilor militari și civili care au luat parte, în anul 2021, la cea de-a opta ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Invictus România.

Invitat la acest eveniment, Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea, a vorbit despre importanța susținerii acestui tip de activități și a implicării astfel de proiecte.

„Sunt profund impresionat de ceea ce se întâmplă în cadrul Invictus România și sunt mândru de faptul că Tulcea a fost parte din acest proiect! Astăzi, 24 ianuarie, în zi de mare sărbătoare pentru istoria neamului românesc, vreau să vă spun că România toată este Invictus, că noi toți suntem Invictus. Sper din totul sufletul ca un  număr cât mai mare de tulceni să fie parte din această mișcare și îmi doresc ca pe viitor să ne vedem cât mai mulți în acest fenomen numit Invictus!“, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE